Thomas Spelling til SønderjyskE

SønderjyskE ishockey kan melde om en særdeles spændende nytilgang til den kommende hockeysæson, idet Thomas Spelling efter en sæson i det svenske vender tilbage til dansk ishockey og glædeligvis til SønderjyskE. Thomas var i 2011/2012 med til at gøre Bluefox Herning til danske mestre, hvor han var en af deres afgørende spillere i play off, hvor han med flotte 20 point havde en afgørende stav med i mange mål. Betød samtidig, at han efter play off 2012 blev draftet i 5. runde af New York Rangers.

 
Sportschef Søren Stockfisch glæder sig naturligvis også denne tilgang:
 
- Ingen tvivl om, at Thomas var en meget ombejlet herre, som mange klubber gerne ville have haft i truppen, så vi er stolte over, at det lykkedes for os. Han er en meget spændende spiller, som vores fantastiske publikum kan se frem til at få i den lyseblå trøje.
 
- Han er en målfarlig forward med et rigtig godt teknisk niveau, et godt skud og som helt sikkert bliver et aktiv for os.
 
Endvidere oplyser Søren Stockfisch, at nu er truppen klar til sæsonstart, dog kan det ikke udelukkes at truppen yderligere bliver tilføjet spillere af egen avl.
 
PRESSEMEDDELELSE
0
Din bedømmelse: Ingen
hockeygods billede

skuffende de ikke henter en

skuffende de ikke henter en udlænding mere.. bliver en hård sæson for dem

viuffSEs billede

Nahh

Jeg syntes det er helt fint at vi venter med den sidste udlænding. Der bliver forhåbentlig masser spille tid til de unge..

Og så kan vi hente en udlænding alt efter hvilken plads vi mangler mest.


Copyright HockeyWorld.dk 2011 - All Rights Reserved