Den rette sports bh – så går du ikke galt i byen

Sports BH’er er nødvendige og uundværlige. Men hvis de ikke sidder som de skal, føles det ikke sådan. Det kan give irritation, kløen og røde mærker.

Derfor

Hopper og danser dine bryster, bliver løbeturen aldrig god. En læge vil fortælle dig, at dit bindevæv strækker sig mere og mere, for hvert hop dit bryst tager. Du kan altså forebygge at dine bryster hænger, hvis du køber den rette sports bh.

Sports BH’er kan reducerer brystets bevægelse med op til 38% – næsten en halvering af hvor meget dine bryster hopper og danser. Det må siges at være en forskel.

Bemærk

Nogle ting siger sig selv, andre ting er ligegyldige og har ingen betydning. Neden for har vi samlet nogle punkter og overvejelser, du skal tage.

Skålen er vigtigst.

Dens størrelse er også vigtigt – det er ikke det, vi vil skrive om her. Derimod er det stoffet BH’en er lavet af. Hvilket stof, der er bedst for dig, kan vi ikke svare på. Nogle sports bh’er er faste andre meget elastiske. En tommefingerregel siger, du skal vælge stoffet der kan give sig mest.

Husk på at sports BH’er vil give sig efter brug. Hvis den sidder lidt stramt, så gå med den. Ikke gå en størrelse op. Det vil være farligt, for hvis den udvider sig, mister du støtten, der er årsagen til du køber en sports BH. Størrelsen bør du alligevel finde råd til. Du kan finde op til 72 størrelser! Forvirret kan du hurtigt blive. Det er klart. Det er er en hver mands mareridt – måske også drøm.

Mærker

Du kan finde mange flotte sports BH’er. Nike er super gode til at lave disse. Men der bliver vi nødt til at minde dig om, du skal fokuserer på kvaliteten og ikke udseende. Designet skal være sekundært i din beslutning. Kvaliteten og størrelsen skal være første prioritet.

Shock er mærke, du nok ikke kender til. De er kendte for en fantastisk støtte. Designet er der intet galt med. På ingen måde. Simpelt og ligetil. Lidt ligesom Nike’s bare uden, at de bruger millioner på reklame. Ikke fordi de ikke har råd, men fordi deres produkt markedsfører sig selv.

Max Sports laver sportstøj primært til kvinder. Nu, går vi lidt op i prislejet. Kvaliteten er derfor rigtig høj. Du vil kunne mærke forskel på Max Sports og Shocks. Den er tydeligt. Men hvad der er bedst for dig og din bryster en personlig sag.