Sportstøj mærker

I dag gennemgår vi de interessante, store og flotte. Mærkerne du kender, bør kende og bør bruge, hvis det står til mange eksperter. Fælles for dem alle er at de bruger penge på markedsføring. De laver ikke billige produkter, men de er influeret af den efterspørgsel de prøver at skabe.

Under Armour

Vi lægger hårdt ud. Amerikaneren. Mærket der vinder marked i Europa. Du kan tage et godt produkt for dette. Designet er simpelt og logoet er også. Samme beskrivelse kan gå på Niké, men designet skiller sig ud. De mener virkelig simple.
Det er dem, der har lavet en reklame, der gik viralt. Reklamen havde Michael Phelps i hovedrollen. Den er elsket af mange. Nogen bruger den endda som en fix, når de skal se noget motiverende.
De slutter af med citatet ”It’s what you do in the dark… that put’s you in the light’. Det er ikke bare sandt men også interessant. Kan du se dig selv i dette citat?

Nike

Dette er meget mere sportsmode end sportstøj. De går op i design – rigtig meget. For dem er det også vigtigt, at passe på miljøet. Mange af skoene er udviklet på de mest avancerede måder, du slet ikke kan forstå. Det er lidt vildt.
I 2012 var Niké verdens 352. største virksomhed. De tjener og bruger penge. Specielt på reklame. Du skal vide, at det er det mest værdifulde for Nike. De er ikke noget uden deres brand.

Adidas

Tyskeren. Du har med sikkerhed set skoen ”Stan Smith”. Endte de sidste par år eller for en masse år siden. Dengang tennis var interessant.
Nu, laver de en hel del sportstøj. De holder sig i den lave ende og bevæger sig ikke meget opad. Hvad deres menes her, er, at de laver primært fodtøj. Deres forskellige løbesko er meget anvendelige for de fleste. Prisen er altid overkommelig – en tand under Nike’s.

Asics

Ikke så smart, mere teknisk. Sådan fremstår de lidt. Årsagen er deres design. Det er ikke flot ligesom Nike’s. Tro det eller ej, det er meningen. De vil lave produkter, der ikke slår på design, men funktionalitet. Hvis du ikke går op i deisgn, er Asics en god ide. Prisen er meget overkommelig. Og du vil helt sikkert blive glad, hvis du bare går op formen og hvordan skoen og din fod går sammen.

Andre store, men knap så interessant

Peak Performance kender du måske for overtøj. De laver dog også noget sportstøj. Det er ikke særlig unikt. De gør det kun fordi, andre også gør det, så de bliver nødt til det. Køb hellere deres vinterjakker, det er de gode til.
Hummel Sport er dansk. Husker du dengang de sponsorerede landsholdet? Samme stil vil de holde fast på. Retro er jo blevet moderne. Ejeren Stadil kan også godt lide den stil.